Homestyling

GÅR DU I SÄLJARTANKAR?

 

Då kan det vara aktuellt att göra en homestyling - homestaging. I min styling använder jag en mix av designklassiker, antika samt toppmoderna detaljer, allt för att få hemmet att sticka ut över det vanliga

 

Undersökningar visar att hem som stylats leder till en bättre affär, bostadens säljs snabbare och till ett högre pris. Tänk på att homestyling hos privatpersoner dessutom är avdragsgillt i deklarationen vid en försäljning och ska tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5. Enkelt kan man räkna att man gör en vinst på försäljningen bostaden kan priset på stylingen skrivas ned med cirka 25%.

 

KONSULTATION

Vill du göra det mesta av arbetet själv men konsulterar stylisten. Jag kommer hem till din bostad och går igenom er bostad rum för rum. Ni får tips och råd under vårt möte på vad ni själv kan göra och hur ni bäst stylar inför fotograferingen och visningarna. Ni får en mindmap, där det sammanfattat står utförligt vad ni bör göra för att lyckas med din homestyling. Även en mindre ommöblering utförs om det behövs

1295 kr

 

STYLING SMALL

Jag kommer hem till er och stylar er bostad. Jag utgår från befintlig inredning och möbler, ändrar om för att skapa ett så tilltalande hem som möjligt. Jag kompletterar med textilier, mattor, belysning, växter och andra inredningsdetaljer för att få det trivsamt. Målet är att bostaden ska upplevas inbjudande, samtidigt som den ger ett neutralt intryck.

Pris: från 4 595 kr

 

STYLING MEDIUM

Jag kommer hem till er och stylar er bostad rum för rum. Jag utför ommöblering av befintliga möbler och inredning samt kompletterar hemmet med mindre möbler vid behov. För att skapa en trivsam miljö stylar jag ert hem med textilier, mattor, belysning, växter och det där lilla extra som får ett hem att gnistra. Målet är att bostaden ska upplevas ombonad, inbjudande och tilltalande samtidigt som den ger ett neutralt intryck.

Pris: från 7 595 kr

 

STYLING LARGE

Jag stylar upp din bostad komplett med möbler, inredning, mattor, textiler, belysning, växter och inredningsdetaljer och det där extra som får ett hem att gnistra. Ett tomt hem är ibland svårt att få sålt och målet är att bostaden ska upplevas ombonad, och tilltalande och inbjudande, samtidigt som den ger ett neutralt intryck.

Pris: från 14 595 kr